ons team

Dr. Amale Hajji (°1972) studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen. Na haar studies behaalde ze het brevet Acute Geneeskunde en werkte twaalf jaar als spoedarts en arts bij Kind & Gezin. Dr. Hajji volgde opleidingen Acupunctuur en Neuraaltherapie. Ze werkte jarenlang samen met Dr. Michel de Moffarts die haar zijn kennis over acupunctuur en fytotherapie overdroeg. Op 1 januari 2013 nam ze  zijn praktijk over.

Bekijk haar agenda

Dr. Eliane Hons (°1971) studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven en vervolgens tropische geneeskunde aan het ITG in Antwerpen. Eerst werkte ze voor Artsen Zonder Grenzen en daarna behaalde ze het brevet Acute Geneeskunde. Ondertussen werkt ze al meer dan twintig jaar als spoedarts. Daarnaast was ze ook actief als huisarts in groepspraktijken. Dr. Hons volgde bijkomende opleidingen Acupunctuur en Neuraaltherapie.

Bekijk haar agenda

Pieter Van Heule (1962) studeerde oosterse geneeskunde, chiropraxie en klinische hypnose in de Verenigde Staten. Hij leidde gedurende 27 jaar de Integrative Holistic Healthcare Clinic in Chicago, waar hij zich vooral inzette op functional medicine en functional neurology.

Bezoek zijn website

Bel Pieter op 0492 08 54 41 of mail naar drpvh1@gmail.com

Elmira Erstukajeva (°1971) studeerde aan de Medische Academie van Sint-Petersburg (Rusland). In 2000 kwam ze naar België en volgde de opleiding acupunctuur aan de Karel de Grote Hogeschool. Ze heeft ruime ervaring in zwangerschapsbegeleiding, menopauzale klachten, infertiliteit en kinderacupunctuur. Omwille van haar sociaal engagement ontving ze in 2011 de eretitel “Vredesvrouw” van de Nederlandstalige Vrouwenraad. In 2017 werd ze door Beweging.net (ACV) verkozen tot “sociale v/m van het jaar”.
Elmira heeft zich verdiept in toepassing van acupunctuur bij PTSD, depressies, angststoornissen en burn-out. Daarom heeft ze dit voorjaar een reeks groepssessies uitgewerkt, waarbij ze vertrekt vanuit zowel de Chinese als de Westerse visie op psychische aandoeningen.
Meer informatie.

Bekijk haar agenda of mail Elmira via elmira@telenet.be (alleen voor afspraken op zaterdag)

Esther Nuyts (°1965) studeerde verpleegkunde aan het HRIPBO Oostende en volgde opleidingen natuurvoeding en Chinese voedingsleer. Zij werkte in AZ Sint Jan (Brugge) op de dienst dagziekenhuis geriatrie en de geheugen-, gang- en valkliniek. Als gebrevetteerde verpleegkundige specialiseerde ze zich in pijn, geriatrie en natuurvoeding.

Mail naar esther.nuyts@samengezonder.be

Zoé Desmadryl (°1993) studeerde verpleegkunde en volgde bijkomende opleidingen Existential Well-Being Counceling (KU Leuven) en Ooracupunctuur (Karel de Grotehogeschool). Ze werkte als psychiatrisch verpleegkundige in het PC Dr. Guislain in Gent.

Mail naar zoe.desmadryl@samengezonder.be

Stijn Vandevelde (°1977) studeerde af als sociaal verpleegkundige aan de Katholieke hogeschool Leuven. Hij volgde bijkomende opleidingen Contextueel counseling (vspw Gent) en als Practitioner Emotional Freedom Techniques. In de praktijk ondersteunt Stijn de consultaties en doet hij individueel begeleidingswerk. Daarnaast werkt Stijn ook als oncocoach hematologie in een ziekenhuis en is hij actief en contextueel counselor.

Mail naar stijn.vandevelde@samengezonder.be

Annick Mahy (°1964) studeerde lichamelijke opvoeding en werkte 33 jaar in de pharmaceutische sector en Medical Devices. Op latere leeftijd combineerde ze werk en studies en behaalde in 2011 een bachelor Verpleegkunde. Zij volgde bijkomende opleidingen over darmspoelingen in Nederland en Frankrijk.  Verder blijft zij zich verdiepen in de boeiende materie van de darmen, waar ook gezonde voeding, voldoende beweging en stressbeheersing deel van uitmaken.

Bel Annick op 0475 45 16 10

Katty Geldof ( °1977 ) exploiteerde gedurende meer dan tien jaar een kinderdagverblijf met haar zus. Vanuit die dagelijkse praktijk groeide haar passie voor gezondheid en welbevinden. In 2023 behaalde zij het diploma Integraal Orthomoleculair Therapeut (KPNI Belgium). In 2024 volgde ze bijkomende opleidingen in Personal Healthcare based on Dna and Nutrigenomics (DNAlife ism Nordic Laboratories) en Geavanceerde Suikeranalyse (Biometriq).  In de praktijk geeft Katty advies over voeding en leefstijl om de kwaliteit van jouw gezondheid te verbeteren.

Sms of stuur een Whats App naar Katty op 0486 07 86 70 of mail naar katty.geldof@samengezonder.be

Lies Bouman verzorgt sinds 25 maart 2024 in onze praktijk het medisch secretariaat. Ze is het eerste aanspreekpunt voor de patiënt en draagt zorg voor de praktische organisatie van de praktijk.