onze visie

Gezondheid is een toestand van volkomen welzijn, zowel lichamelijk als psychisch en sociaal. Het is niet enkel de afwezigheid van ziekte of gebrek.”


(Wereldgezondheidsorganisatie, 1946)

SAMEN GEZONDER benadert de mens als een geheel: fysiek, emotioneel, psychisch, energetisch,  sociaal en zingevend. Onze adviezen of behandelingen zijn niet uitsluitend gericht op het behandelen van symptomen of ziekten, maar ook op het versterken van de verdedigingsmechanismen van de mens tegen ziekte.

Wij doen dit door verschillende behandelingsvormen zoals klassieke geneeskunde, acupunctuur, neuraaltherapie, voedingsadvies, osteopathie, psychologie,… aan te bieden.

onze waarden

openheid

Een gezondheidszorg die eerlijk, oprecht en toegankelijk is.

duurzaamheid

Een gezondheid die aandacht heeft voor preventie, nazorg en informatie.

kwaliteit

Een gezondheidszorg die gegarandeerd wordt door artsen en therapeuten met gekwalificeerde opleidingen en praktijkervaring.

passie

Een gezondheidszorg die ontstaat vanuit een passie voor mensen en hun welzijn.  Onze artsen en therapeuten vertrekken vanuit enthousiasme en leggen hun hart en ziel in hun werk.

respect & vertrouwen

Een gezondheidszorg die vertrekt van een wederzijdse respectvolle houding, waarbij mensen in hun waardigheid erkend worden.