Ons team

Dr. Amale Hajji (°1972) studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen. Na haar studies behaalde ze het brevet Acute Geneeskunde en werkte twaalf jaar als spoedarts en arts bij Kind & Gezin. Dr. Hajji volgde opleidingen Acupunctuur en Neuraaltherapie. Ze werkte jarenlang samen met Dr. Michel de Moffarts die haar zijn kennis over acupunctuur en fytotherapie overdroeg. Op 1 januari 2013 nam ze  zijn praktijk over.

Bekijk haar agenda

Annick Mahy (°1964) studeerde lichamelijke opvoeding en werkte 33 jaar in de pharmaceutische sector en Medical Devices. Op latere leeftijd combineerde ze werk en studies en behaalde in 2011 een bachelor Verpleegkunde. Zij volgde bijkomende opleidingen over darmspoelingen in Nederland en Frankrijk.  Verder blijft zij zich verdiepen in de boeiende materie van de darmen, waar ook gezonde voeding, voldoende beweging en stressbeheersing deel van uitmaken.

Bel Annick op 0475 45 16 10

Elmira Erstukajeva (°1971) behaalde eerst haar diploma verpleegkunde en studeerde dan af als arts aan de Medische Academie van Sint-Petersburg (Rusland). In 2000 kwam ze naar België en volgde de opleiding acupunctuur aan de Karel de Grote Hogeschool. Ze heeft ruime ervaring in zwangerschapsbegeleiding, menopauzale klachten, infertiliteit en kinderacupunctuur. Omwille van haar sociaal engagement ontving ze in 2011 de eretitel “Vredesvrouw” van de Nederlandstalige Vrouwenraad. In 2017 werd ze door Beweging.net (ACV) verkozen tot “sociale v/m van het jaar”.

Elmira heeft zich verdiept in toepassing van PTSD, depressies, angststoornissen en burn-out. Daarom heeft ze dit voorjaar een reeks groepssessies uitgewerkt, waarbij ze vertrekt vanuit zowel de Chinese als de Westerse visie op psychische aandoeningen. Momenteel worden deze sessies online aangeboden. Meer informatie.

Bekijk haar agenda of bel Elmira op 0497 76 10 88 (alleen voor afspraken op zaterdag)

Esther Nuyts (°1965) studeerde verpleegkunde aan het HRIPBO Oostende en volgde opleidingen natuurvoeding en Chinese voedingsleer. Zij werkte in AZ Sint Jan (Brugge) op de dienst dagziekenhuis geriatrie en de geheugen-, gang- en valkliniek. Als gebrevetteerde verpleegkundige specialiseerde ze zich in pijn, geriatrie en natuurvoeding.

Mail naar esther.nuyts@samengezonder.be

Linda Rouges (°1961) is verpleegkundige (Hogeschool Gent) met ervaring in de psychiatrie, oncologie en borstverpleegkunde. Daarnaast volgde ze bijkomende opleidingen tot menopauzeconsulent, oncologisch consulent en acupunctuur. Ze hanteert acupunctuur vooral voor het behandelen van pijn en interne klachten. Ze heeft eveneens een grote interesse in voedingsleer en werkt specifiek rond overgewicht.

Bekijk haar agenda

Pieter Van Heule (1962) studeerde oosterse geneeskunde, chiropraxie en klinische hypnose in de Verenigde Staten. Hij leidde gedurende 27 jaar de Integrative Holistic Healthcare Clinic in Chicago, waar hij zich vooral inzette op functional medicine en functional neurology.

https://www.pietervanheule.be/contact/ 

Bel Pieter op 0492 08 54 41 of mail naar DRPVH1@gmail.com