Samenwerking

Vaak verwijzen wij door naar collega's die aanvullend werken op wat wij in de praktijk aanbieden.

Vicky Buyle is voedings- en ervaringsdeskundige. Haar voedingsverhaal begon toen zij als jonge twintiger gezondheidsproblemen kreeg. Na vele vruchteloze behandelingen en therapieën bleek de omslag van haar haar eetpatroon en levensstijl uiteindelijk haar redding. Zo leerde ze wat de effecten van voeding op het lichaam zijn en besloot ze hier zelf iets mee te gaan doen. Na enkele basis- en meer intensieve opleidingen (o.a. bij CVA, ICZO, Wellnessacademie) ging ze aan de slag als voedingsdeskundige. Ondertussen heeft ze al enkele jaren ervaring met het aanpakken van vermoeidheidsklachten, aanslepende spijsverteringsproblemen, ontstekingen, … Ze werkt met plezier samen met jou en je lichaam om het voedingspuzzelstuk van jouw gezondheid in te vullen, zowel in individuele als in groepstrajecten.

www.vickybuyle.be

Hilde Moerenhout (°1962) is bio-ingenieur van opleiding en heeft na 20 jaar in de voedingsindustrie voor een nieuwe uitdaging gekozen. Hilde is voeding- en leefstijlconsulente (EANG) met ervaring in het begeleiden naar een meer natuurlijk & gezond voedingspatroon en aangepaste leefstijlgewoonten. De bijkomende opleidingen zoals nutritionele en functionele geneeskunde (Metagenics) en klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI Belgium) bieden een wetenschappelijke basis voor een gepersonaliseerde aanpak waarin preventie en participatie belangrijke elementen zijn. Als ervaringsdeskundige met kanker gelooft zij sterk in het belang en de impact van gezonde voeding & leefstijl op de holistische gezondheid.

Mail naar Hilde

Beatriz Alvarez (°1981) is schoonheidsspecialiste en volgde daarnaast de opleiding medische pedicure. Als gespecialiseerde voetverzorgster (medische pedicure) is het haar missie om zo goed mogelijk oplossingen te bieden bij diverse voetaandoeningen. Specialisaties: pijnloze behandeling van eelt,  ingegroeide teennagels, kloven, likdoorns, schimmelnagels, voetmassages, kunstnagels, verzorging van diabetesvoet, op maat gemaakte orthesen,…

www.groeneamethist.be